Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangın Bapsı, evgin durumlarda strüktürdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve kişioğlu hayatını baş saha, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı; kişioğlu katkısızlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı esna otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı mümkün.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe gereğince farklı renk seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istek olması yerinde farklı nitelik kombinasyonlar Yangın kapısı istanbul uygulaması kuruluşlabilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan acil manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse cümle kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çısoy tütünın ve mürtefi ısının dünyaarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa bozulmamış kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Report this wiki page